Nufarm

A kukorica gyomirtásának szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány, gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.
Biztos lehet a hatékonyságukban: közös erővel a repce – és a méhek – védelmében.
Biztos sokakkal előfordult már, hogy megfigyelésre, előrejelzésre alapozva időzítették a védekezést, amihez a „nagyágyúk” közül választottak készítményt, mégsem voltak maradéktalanul elégedettek az eredménnyel.
Az uniós hatóanyag-korlátozások a termelőket és a növényvédőszer-gyártókat is alkalmazkodásra, illetve korábbi gyakorlataik felülvizsgálatára késztetik.
A gyomösszetétel évről évre változik, aminek klimatikus és agrotechnikai okai vannak, így az egy- és kétszikűirtást is az adott körülményeknek megfelelően kell elvégezni.
A sikeres növénytermesztés három alappillére a jó agrotechnika elveinek betartása, az optimális tápanyag-utánpótlás és az időben elvégzett, okszerű növényvédelem.
Az egészséges repcéért vetéstől a betakarításig meg kell dolgoznunk.
2018 tavaszán a gombafertőzések és a rovarkártevők egyaránt nagy feladatok elé állították a növényvédősöket és a gazdákat.
Vetőmagcsávázás és őszi gyomirtás, a repce őszi növényvédelme, állományszárítás, tarlóápolás, valamint kijuttatástechnológiai tanácsok.
Az akvizíciókkal jelentős szereplővé válik az innovatív növényvédelmi cég
A Nufarm jelentősen fokozta az európai vásárlók számára kínált növényvédelmi szolgáltatást...
A kukorica gyomirtásának szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány, gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.
A kalászos gabonafélék tavaszi növényvédelmének szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.
Letölthető a NUFARM idei termékkatalógusa.
Nufarm, Budapest
Gyomok és kártevők, növényvédelem, állományszárítás, tarlóápolás, érdekességek és hasznos tanácsok, akciók
Kertészeti különszám a zöldség- és dísznövénykultúrák növényvédelméről, hatékonyságjavító tippekkel.
Felszaporodó kártevők, növényvédelmi teendők, szakmai tanácsok, érdekességek, akciós ajánlatok.
Egyedi hatóanyagot tartalmazó atkaölő permetezőszer szőlőben és gyümölcsösben, kukoricavetőmag-előállításban, szójavetőmag-termesztésben, továbbá hajtatott paradicsom, tojásgyümölcs és szamócakultúrákban, valamint hajtatott és szabadföldi dísznövényekben, hosszan tartó hatással.
A fenoxiherbicidek elsősorban a magról kelő és évelő kétszikű gyomnövények elpusztítására alkalmasak.