Kohout Zoltán

Kohout Zoltán
Hét kiemelt beruházás előkészítése folyik többek közt a Homokhátságtól a Szarvas-holtágon és a Keleti-főcsatornán át Tiszakécskéig és a Hajdúságig.
„Mindig is közel állt hozzánk az állatok szeretete, tenyésztése, és mindannyiunknak öröm, amikor látjuk-halljuk, hogy a vevőknek is örömet okoztunk a tenyészállatainkkal.”
Kaloda, mobil folyosó, körültekintő eljárás a telepi élet zavartalansága mellett.
Sok és sokféle termék készül, és egyre nő az abroncspiac.
Útmutatót készített a Nébih annak érdekében, hogy az élelmiszerlánc teljes spektrumán visszafogjuk az ételhulladék-mennyiség növekedését.
A jövedelempótló, az erdőápolási és az erdőtelepítési támogatások összesítésével az erdőtelepítő gazdák 80-130%-kal több forráshoz juthatnak.
A határon átnyúló természetvédelmi projektek célja, hogy a nemzeti parki ökoturisztikai létesítmények fejlődjenek, és élménydús programokkal segítsék a környezeti nevelést, a szemléletformálást.
Az áruházlánc a nagykereskedői beszállítók csökkentésével párhuzamosan növelné a közvetlen termelői beszállítást.
A tartós fejlődés, jövedelmezőség növekedésének alapfeltétele a termelékenység javulása, amiben döntő az elmúlt években felpörgött agrárhitelezés.
Jól teljesít a mezőgazdaság, de elengedhetetlen a fejlesztés.
Öröm az ürömben, hogy – a szakértők szerint – a tavalyi nyomott áraknál sokkal magasabb, árakra számíthatnak a gazdák ebben az évben.
A Holland Alma Kft. hagyományos fajtabemutatója a termesztés korszerű irányai mentén ismertette az almatermesztés aktuális trendjeit.
Agrárium, környezetvédelem, feldolgozóipar: mindenki nyer a nagyobb bekeverési aránnyal.
A hatékony növénytermesztés alapja a rendszerszemlélet.
Az állatközpontú menedzsmentnek része a holisztikus szemlélet mellett az egyedi gondozás lehetősége is.
Növényi takarmányadalékok: természetes bélegészség-erősítés forradalmian modern eszközökkel.
Kisebb családok egyre kisebb gyümölcsöket vásárolnak
Általában elégedettek lehetnek a gabonatermesztők.
Tovább erősödik a hazai kalászosvetőmag-kínálat.
A szója igényes, gondos növényvédelmet igényel, de szépen jövedelmez – állítja a hazai vetőmag-előállítás egyik fő gazdasága a Baranya megyei Hobolon.