fbpx

Képezze tovább magát!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 szeptember 06.

Szakmai továbbképzésre kiváló lehetőséget nyújtanak a budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában induló technikus képzések.

Az esti élelmiszeripari technikus képzés (54-541-02) általános érettségit követően 2 éves (csütörtök és péntek délutáni oktatással), míg az ágazati érettségi után 1 éves (hétfő és kedd délutáni oktatással) képzési idővel vehető igénybe, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hírében. Emellett az élelmiszeripari technikus képzésre az érdeklődők 2 éves nappali oktatás formájában is jelentkezhetnek.

Az élelmiszeripari technikus végzettséggel rendelkezők az ország legjobb borász szaktechnikusi esti felnőttképzésére jelentkezhetnek (bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus, 55-541-01). Az 1 éves borászati technikusok szakmai képzésének keretében a hallgatók 5 hetes egybefüggő szakmai gyakorlat tölthetnek el az ország legjobb, legnevesebb borászatainak egyikében.

A képzés azok számára akiknek ez az első vagy második OKJ szakmája, ingyenes.

Jelentkezési határidő szeptember 15. A csoportok minimális létszáma 15 fő.

További információt a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola honlapján vagy a +36 1 426 53 84 számon kérhetnek.