fbpx

Zoomlion: új, megbízható, keresett

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 05.

Kis gépekben nagy siker! – 5 éve a traktorpiacon

A Royal-Kert Kft. idén már hatodik alkalommal jelent meg az AgrárgépShow kiállításon a kínai gyártmányú ZOOMLION traktorokkal, melyekből ma már több mint 250 db teljesít jó szolgálatot mezőgazdasági és kommunális területen.

Hasznos tudni, hogy a ZOOMLION márkanév mögött egy kínai mamutvállalat áll, mely a mezőgazdasági gépeken túl, egyéb termékekkel is kiszolgálja pl. az építőipar számos szegmensét is egyebek közt betonmixerekkel, óriásdarukkal, dózerekkel, markolókkal, targoncákkal stb.

A ZOOMLION gyár mezőgazdasági gépgyárának termékkínálata önmagában is figyelemreméltó, noha annak egyelőre csak kisebb része érhető el az európai s így a hazai piacon. A gyártósorról a traktorokon túl kombájnok, vetőgépek, bálázók, szárítótornyok stb. is kerülnek a világpiacra – Kínán kívül többek között Ausztrália, Afrika, Dél-Amerika, India, Irán, Oroszország piacaira.

A ZOOMLION mezőgazdasági gépgyára Európában még csak 25-50 LE teljesítményű traktoraival képviseli magát, de az elkövetkező 1-2 évben jelentős termékfejlesztéseket hajtanak végre, bővítve a termékpalettát pl. egy kisebb nyomtávú, de nagyobb teljesítményű traktorral is. Ezen túl tervezik az Európán kívüli, más országokban már elérhető 75-110 LE teljesítményű traktoraik európai előírásoknak megfelelő átalakítását, hogy azok is forgalomba kerülhessenek nálunk és a kontinensen.

Sikernek könyveljük el, hogy rövid idő alatt sikerült ismertté és kedveltté tennünk egy olyan márkát, mely teljesen új volt a piacon, ráadásul kínai gyártótól származik. A kezdeti kétkedésből bizalom lett, melynek eredményeként egyre többen döntenek a kis zöld traktor mellett.

Látogassa meg folyamatosan frissülő közösségi oldalainkat:

Royal-Kert weboldal
Facebook oldal
YouTube csatorna