Új szelek fújnak északról

Borítókép

Minden igényre van egy kombinátorunk

A Multiva egyedülálló kombinátor-kínálatában egyaránt megtalálhatók a könnyű tavaszi magágykészítők, valamint az egész évben bevethető mindenesek. Az Optima, a TopLine és az új Avaran gépcsaládok minden tagja kiváló magágykészítő.

Egy jó rugókapás kombinátor mindenekelőtt egyenletes magágyat és talajfelszínt készít a lehető legkevesebb munkamenetben. Ezzel ideális kelési környezetet teremt, megalapozva a sikeres betakarítást. A Multiva kombinátorok működése ezeknek a követelményeknek a teljesítésén alapul.

Optima T magágykészítő

Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló tavaszi magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak. Az Optima magágykészítőt 6-10 m munkaszélességben kínáljuk.

Avaran – a hiányzó láncszem

Az új Avaran gépcsalád sikeresen tölti ki az Optima és TopLine gépcsaládok közötti teret. Magas és tágas építésű kombinátor, így könnyedén megbirkózik a szármaradvánnyal és a gyomokkal, ugyanakkor lágy rugózású de erőteljes kapáival képes finom magágyat készíteni. Nyolc kapatengelyén 80 mm-es kapaeloszlással lándzsa hegyekkel, vagy 120 mm-es kapaeloszlással lúdtalp kapahegyekkel ajánljuk klasszikus magágykészítési feladatokra, szántás-elmunkálásra, mechanikus gyomirtásra. Az Avaran kombinátor 5-8 m munkaszélességben elérhető.

TopLine Super XL – rendíthetetlen mindenes

Az egyedülálló TopLine Super XL kombinátor új gondolkodásmódot és külön kategóriát képvisel a magágykészítés terén. A 9 kapasorral rendelkező géppel páratlanul egyenletes magágyat készíthetünk, miközben robusztus és tágas felépítésének köszönhetően számos más műveletet is rábízhatunk.

100 mm-es kapaeloszlásával és masszív kapáival használható sekély tarlóhántásra kalászosok után, nyári és őszi magágykészítési feladatokra, illetve szántott vagy mélylazított talaj elművelésére is. A munkamélység 0-12 cm között precízen beállítható, az akár 15 km/h munkasebességnek köszönhetően pedig a gépek hektárteljesítménye is kiemelkedő.

A TopLine gépcsalád akár 14,5 méteres munkaszélességével a nagyüzemek számára kínálja a tökéletes magágy és a nagy hektárteljesítmény kombinációját.


Multiva Magyarország Kft.
www.multiva.hu

Tartalom közti banner a cikk végére
no