fbpx

Fiatal gazda vagy? Ez érdekelni fog!

Írta: Kohout Zoltán - 2019 február 11.

Mi vár rád a jövőben? Hogyan fogsz adózni, mi a legmenőbb technika, mi vár a terményeidre? – csak néhány ízelítő a februári fiatalgazda-konferencia témáiból.

fiatalgazda

Ismét megrendezi méltán nagy érdeklődéstől övezett, éves konferenciáját a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége. Az AGRYA februári szakmai rendezvényének tematikájában szerepel a támogatások, piaci előrejelzések témaköre, az agrár-szabályozást érintő változások ismertetése, megvitatása, majd a Vidékfejlesztési Program előrehaladása és az új támogatási jogcímek, illetve a várható kilátások a 2020 utáni EU-költségvetési időszakra. A konferencián elemzik a mezőgazdasági termékek piaci kilátásait és az átalakuló adózás, a családi gazdálkodás viszonyait, a földtörvény változásait.

fiatalgazda

A budapesti AGRYA-konferencia délutáni programján inkább a műszaki-technológiai kérdéseké a főszerep: IT-megoldások, robotok alkalmazása a mezőgazdaságban, a várható milyen technológiai trendek – és a kerekasztal-beszélgetésben ismét a támogatások, a piaci helyzet és az agrár-szabályozás változásai adnak témát a szakértőknek.