Szerkesztőség

Szerkesztőség
A bór nélkülözhetetlen tápelem a növények működésének szempontjából.
A sikeres szójatermesztés alapkövetelménye a szükséges napsütéses órák számán és a növény számára kívánatos hőösszegen kívül a humuszban gazdag, mély fekvésű, jó víztartó képességű, kiváló kultúrállapotú, párásabb mikroklímájú talajok megléte.
A megfelelő foszforellátás rendkívül fontos a növények számára.
Fő célkitűzése a térség gasztronómiai és kulturális örökségeinek megőrzése és terjesztése
Komplex Huminisz technológiára alapozott készítményekkel növelhetjük a szőlő természetes ellenállóképességét, a biotikus és az abiotikus stressz hatásokkal szemben.
A korábbi évek szeszélyes időjárásból kiindulva nehéz megjósolni, hogy milyen tavasz vár ránk.
Határozott, de mindenképpen igaz kijelentés a címbeli, amennyiben ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, sportlétesítmények, élelmiszeripari és hűtőházi építkezéséről van szó.
Magyarország legmagasabb fája 51 méter, 65 centiméter, több mint 140 éves, és köszöni, jól van.
Az országos rendszer tavaly több tízmilliárd forintnyi kárt előzött meg.
Élménybeszámoló a II. Élelmiszer- és Takarmányipari Szimpóziumról.
A Pronar pótkocsik Magyarországon az utóbbi években a legelterjedtebb pótkocsikká váltak.
Az elmúlt években a gazdálkodók döntéstámogató információszerzési szokásai dinamikus változást mutattak, amiben a digitalizáció jár az élen.
Az ötödik országos gyomfelvételezés szerint kapás kultúrákban a legveszélyesebb egyszikű gyomnövény a kakaslábfű, a fenyércirok, a tarackbúza és a muharfajok.
A virágzás elején kipermetezett Amalgerol növeli a virágok megtermékenyülését, és fokozott tápanyagfelvételre serkenti a repcét.
Kárt szenvedett gazdák védelme magasfokon!
Állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint!
A permetezőgépek fontos szerkezeti eleme a szivattyú, kulcselem a permetlé áramlásának, dózisának biztosításához, szabályos működésétől függ a permetezés eredményessége.
A vetésváltás jelentősége, az elővetemény hatása a kórokozókra, kártevőkre és a gyomosodás mértékére.
Rovarölőszeres csávázás „újragondolva”!
Kora tavaszi feladat, hogy talajaink újra életre keljenek, javuljon a talajszerkezet, helyreálljon a talaj tápanyag-szolgáltató képessége, növekedjen a talajba bevitt szerves és szervetlen tápanyagok feltáródása, illetve a tápanyag hasznosulása.