fbpx

Egy tűt sem lehet leejteni – AGROMASHEXPO 2015

Írta: - 2015 január 21.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpont január 28. és 3. között rendezi meg az ország legnagyobb, leglátogatottabb mezőgazdasági szakkiállítását.

A 33. AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a tavalyi rekordszámú kiállítónál is többen, csaknem 300-an mutatják be az ágazat újdonságait, majd’ 36 ezer négyzetméteren. A kiállításra, amelynek kulcsszava idén az innováció, már tavaly szeptemberben gyakorlatilag minden kiállítói hely elkelt.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen lesznek a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. Az AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

Az érdeklődők a Hungexpo területén az AGROmashEXPO-val egy időben tekinthetik meg a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállítást.

A kiállítások mellett számos szakmai program is várja az érdeklődőket. Ezek közül kiemelkedik a VI. Agrármarketing és Média Nap, a Magyar Mezőgazdaság szervezésében (január 28.), a Mi terem a neten 2015? – az Agroinfrom szervezésében (január 29); január 30-án pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendez szakmai napot.

Az AGROmasEXPO-t követően a Hungexpo idén összesen 22 kiállítást szervez, illetve ad otthont ezeknek. A hagyományosan sikeres kiállítások (mint a FeHoVa, a CONSTRUMA vagy az UTAZÁS) mellett idén első alkalommal Magyarországon a Hungexpo rendezheti meg a nemzetközi IT-szakma csúcsrendezvényét, az ITU Telecom World konferenciát. A genfi székhelyű szervezetnek a világ 193 országában csaknem 700 ágazati és társult tagja van, köztük állami és privát szereplők, fejlesztők és a nemzeti szabályozó testületek vezetői.